Werkwijze - Lanys

Lichaam & Geest

Bij Lanys gaan we niet onbezonnen te werk, maar gaan we voor de persoonlijke aanpak. Schoonheid kan pas naar buiten komen als je je vanbinnen ook goed voelt. Wij proberen dit te bekomen met onze holistische werkwijze, waarbij we huidverbeterende technieken combineren met onder andere kwalitatief voedingsadvies, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Ik ben geen fitness experte of voedingsdeskundige maar iemand die door de jaren heen een volledige andere kijk op schoonheidsverzorging heeft gekregen. Dit vooral door eigen ervaringen en vooral door opleidingen en veel zelfstudie.

In het huidige ideaal lijken cosmetische ingrepen en kunstmatige behandelingen het nieuwe "normaal" te worden. Ik kies er bewust voor om een tegengewicht te bieden aan deze cultuur met een natuurlijk alternatief om mooi ouder te worden. Laat vandaag DE dag worden waarin de balans geest, lichaam en huid voor iedereen een natuurlijk, uiterlijk stralen afgeeft.

Master of beauty certified

Als huidtherapeute kan ik met trots meedelen dat ik deze onderscheiding behaalde. 'Master of Beauty' is een kwaliteitslabel en heeft als doel het beauty landschap verder te professionaliseren.

Ik hecht belang aan verhoogde professionaliteit waarbij mijn klanten kwalitatieve oplossingen en advies krijgen met oog op een betere service. Deze opleiding bracht me naar een hoger niveau. Niet alleen vanuit mijn praktische skills, maar ook qua inzicht in mezelf.

Katleen de Jonckheere behaalde de master of beauty certifiëring, de hoogste onderscheiding in ons schoonheidslandschap

Huidscan

Dat is een uniek en hoogwaardig huidanalyse apparaat speciaal ontworpen om eenvoudig en snel een kwalitatieve diagnose van de huidconditie te kunnen weergeven. Dit om in samenspraak met onze klant een huidplan op te stellen, de correcte behandeling te selecteren en zo tot zichtbare resultaten te komen.

Een huidscan kost 35€. Bij de aankoop van producten krijg je dit gratis.

Behandeling op maat

Na de studie van je huid en een diepgaand gesprek kunnen we gaan bepalen welke behandeling gepast is voor jou.

Anti-rimpel Make-up Pigmentatie Droge huid Epilatie Acne Stress Sinaasappelhuid Rugpijn Detox Lifting Peeling Verjongen